Menu
Your Cart

Carrier NextGen II CDF2-20Q7

Carrier NextGen II CDF2-20Q7 Αφυγραντήρες
Carrier NextGen II CDF2-20Q7 Αφυγραντήρες
Παράδοση 1-3 ημέρες
Carrier NextGen II CDF2-20Q7 Αφυγραντήρες
Carrier NextGen II CDF2-20Q7 Αφυγραντήρες
Carrier NextGen II CDF2-20Q7
259,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 208,87€
  • Απόθεμα: Παράδοση 1-3 ημέρες
  • Κωδικός: 38073
Μεταφορικά
στις καλύτερες δυνατές τιμές
Είμαστε δίπλα σας
για να σας βοηθήσουμε ώστε να κάνετε τις αγορές σας.
Πριν την αγορά επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα και το κόστος των μεταφορικών.
Κατάστημα
στην Αττική με εύκολη πρόσβαση

Wi-Fi Activated Μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα ένα ή περισσότερα κλιματιστικά και αφυγραντήρες Carrier, μέσω μιας εύκολης στη χρήση εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα iOS & Android. Η εφαρμογή επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς λειτουργιών όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, η επιλογή θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας, ο καθορισμός χρονοπρογράμματος έναρξης/παύσης της μονάδας κ.α. Το Wi-Fi stick βρίσκεται εντός της συσκευασίας του προϊόντος και δεν απαιτείται κανένας πρόσθετος εξοπλισμός για τη σύνδεση της συσκευής. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Με νέο, φιλικότερο στο περιβάλλον ψυκτικό μέσο R290
5 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας
Διαθέσιμος σε 2 τύπους:
Α. Με ικανότητα αφύγρανσης μέχρι 16 λίτρα νερού τη μέρα
Β. Με ικανότητα αφύγρανσης μέχρι 20 λίτρα νερού τη μέρα
Wi-Fi Activated: Με εσωματωμένο WiFi Stick, χωρίς να χρειάζεται κανένας πρόσθετος εξοπλισμός, ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται τη συσκευή απομακρυσμένα μέσω Internet. Για τη χρήση της λειτουργίας αυτής απαιτείται μόνο η εφαρμογή για κινητά η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για λειτουργικά IOS & Android ενώ προσφέρεται και με Ελληνικό μενού.
Μεγάλο Εύρος Ρύθμισης Σχετικής Υγρασίας (% RH) από 35% έως 85%, που εξασφαλίζει την επίτευξη των ιδανικών συνθηκών όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι η ανάγκη αφύγρανσης του χώρου
Έξυπνη λειτουργία αφύγρανσης: ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας, μεταξύ 45% – 55%, ανάλογα πάντα με τη θερμοκρασία δωματίου. Εξασφαλίζει τη συνεχή διατήρηση του κατάλληλου ποσοστού υγρασίας, προσφέροντας άριστη ποιότητα αέρα με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Χαμηλή στάθμη θορύβου: νέα γενιά συμπιεστών ES που επιτυγχάνουν χαμηλότερες δονήσεις και νέος σχεδιασμό ανεμιστήρων (centrifugal fans)
Φίλτρο HEPA (High Efficiency Particulate Air): Φίλτρο υψηλής απόδοσης στη συγκράτηση των στερεών ρύπων και των σωματιδίων του αέρα όπως η σκόνη, η γύρη και άλλοι ατμοσφαιρικοί ρύποι. Συλλέγει και παγιδεύει ακόμα και τα πολύ μικρά σωματίδια, εξασφαλίζοντας πιο καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.
2 Τύποι Λειτουργίας: Οι συσκευές NextGen II (16 & 20Lt) είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να διαθέτουν δύο ξεχωριστούς τύπους λειτουργίας: Αφυγραντήρας ή Καθαριστής Αέρα (μέσω του φίλτρου ΗΕΡΑ). Οι συσκευές δε λειτουργούν ταυτόχρονα με τη διπλή τους ιδιότητα, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο απρόσκοπτη απόδοση σε κάθε τύπο λειτουργίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Χρήση της συσκευής ως Καθαριστή Αέρα: Για να θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή αποκλειστικά ως συσκευή Καθαρισμού Αέρα, απενεργοποιήστε τη συσκευή και εισάγετε το φίλτρο HEPA στην ειδική υποδοχή. Ενεργοποιήστε τη συσκευή και πατήστε το κουμπί «Pure» συνεχόμενα για 3’’.
Χρήση της συσκευής ως Αφυγραντήρα: Για να επαναφέρετε τη συσκευή σε λειτουργία Αφύγρανσης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αφαιρέστε το φίλτρο HEPA. Ενεργοποιήστε εκ νέου τη συσκευή και πατήστε το κουμπί «Pure» για 3’’.
Αποθηκεύστε το Φίλτρο HEPA σε κλειστό και ξηρό χώρο όταν δε το χρησιμοποιείτε. Το Φίλτρο HEPA δε χρειάζεται πλύσιμο και είναι κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις.
Προ-Φίλτρα που αιχμαλωτίζουν και απομακρύνουν τα μεγάλα σωματίδια, τη σκόνη και τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων που αιωρούνται στον αέρα
Με Δείκτη στάθμης νερού στην μπροστά όψη της συσκευής, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το επίπεδο πληρότητας του δοχείου
Εύκολη μεταφορά με περιστρεφόμενα ροδάκια
Προστασία έναντι υπερχείλισης: όταν η δεξαμενή συμπυκνωμάτων γεμίσει, ο αφυγραντήρας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα
Αυτόματη επανεκκίνηση διατηρώντας τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή ρεύματος
Αυτόματη απόψυξη: Σύστημα προστασίας του ψυκτικού στοιχείου (evaporator) από την δημιουργία πάγου
Φωτιζόμενη οθόνη Interactive Display για εύκολο χειρισμό και ψηφιακή απεικόνιση των βασικών λειτουργιών
Προαιρετικά, δυνατότητα προσαρμογής αντλίας νερού, ειδικά σχεδιασμένη για όλους του τύπους αφυγραντήρων της Carrier, εξασφαλίζοντας έως και 10 μέτρα δυνατότητα ανύψωσης
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Δυνατότητα Αφύγρανσης lt/24hr20 Lt
Επίπεδο Θορύβου (dB)39 Db
Ισχύς360 Watt
ΚατασκευαστήςCarrier
Λειτουργία ΙονισμούΔεν Διαθέτει
ΣυνδεσιμότηταWi-Fi